Arhivare electronica

De cele mai multe ori facturile nu sunt trimise la un singur punct de contact, astfel incat ajung la persoane diferite, din departamente diferite sau chiar din locatii diferite, atunci cand avem in vedere companiile cu mai multe filiale. Acesta este unul din motivele pentru care angajatii pierd foarte mult timp cu procesarea acestora.

Solutia de management electronic al facturilor de la ELO va garanteaza optimizarea acestui proces, prin reducerea timpului alocat, a costurilor si riscurilor aferente.

Managementul contractelor

Portfolio Categories:

Solutii Business 


Managementul contractelor

Solutia de Contract Management de la ELO va ofera posibilitatea monitorizarii tuturor tipurilor de contracte, pe parcursul intregului ciclu de viata al documentelor.

Fiecare relatie de afaceri are la baza un contract, astfel incat este extrem de important asigurarea unor procese transparente si standardizate. Contractul digital de la ELO va ofera posibilitatea de a tine evidenta stricta a articolelor si termenelor limita, pentru a nu pierde niciodata din vedere o informatie cheie sau date importante. Solutia poate fi adapatata cerintelor dumneavoastra si se mapeaza eficient pe cerintele specifice de business.

Managementul contractelor

Portfolio Categories:

Solutii Business 


eMail Automation

ELO DMS Desktop se integrează cu aplicațiile Microsoft Office (Outlook, Word, Excel și PowerPoint), fiind un instrument indispensabil pentru afaceri.

Gestionarea integrată a versiunii, funcția de căutare inteligentă, gestionarea fișierelor și feedul ELO pentru o colaborare ușoară sunt doar câteva din elementele pe care ELO DMS Desktop le oferă.

eMail Automation

Portfolio Categories:

Solutii Business