Solutie USB Work From Home – Pentru Angajatii Companiilor IT

Multifactor authentication – Gemalto Safenet eToken

Pentru a proteja identitățile și aplicațiile de afaceri critice în mediul de afaceri digital de astăzi, organizațiile trebuie să se asigure că accesul la resursele online și de rețea este întotdeauna sigur, păstrând în același timp respectarea reglementărilor de securitate și confidențialitate.

Accesul Angajatilor la Serverele Companiei cand Lucreaza de Acasa

SafeNet eToken 5110 oferă autentificare în doi factori pentru acces securizat la distanță și rețea, precum și asistență bazată pe certificat pentru aplicații de securitate avansate, inclusiv semnătură digitală și autentificare pre-boot.

Descarca PDF

Pentru mai multe informatii

Contacteaza-ne

Portfolio Categories:

Solutii Securitate 


Autentificare in Doi Factori pentru Angajati de pe Mobil

IAM – FortiToken Mobile – Autentificare in Doi Factori pentru Angajati

De unele singure, parolele nu-i țin pe invitați nedoriti în afara rețelei tale. Autentificarea numai cu parolă a dus la brese de securitate, infecții malware și încălcări ale politicilor de confidentialitate. In autentificarea în doi factori, o parolă este folosită împreună cu un jeton de securitate și un server de autentificare pentru a oferi securitate mult mai bună. Angajații autorizați pot accesa resursele companiei în siguranță folosind o varietate de dispozitive, de la laptopuri la telefoane mobile.

Aplicatie iOS si Android pentru Accesarea Serverelor Companiei

FortiToken Mobile este o aplicație pentru iOS sau Android care acționează ca un jeton hardware, dar utilizează hardware-ul pe care majoritatea utilizatorilor îl posedă, un telefon mobil.

FortiToken Mobile include:

 • Reducerea costurilor prin utilizarea serviciilor FortiGate deja existente ca server de autentificare
 • Rapiditate in conectare prin metoda unica de activare?
 • O soluție scalabilă pentru costuri reduse

Descarca PDF

Pentru mai multe informatii

Contacteaza-ne

Portfolio Categories:

Solutii Securitate 


Serviciile de prevenire a atacurilor DDoS

Suita Radware pentru serviciile de prevenire a atacurilor DDoS, soluțiile de protecție DDoS și ofertele de securitate pentru aplicațiile web oferă o securitate integrată a aplicațiilor și a rețelelor proiectate pentru a asigura data centrele și aplicațiile.

Soluția de protecție împotriva atacurilor DDoS de la Radware este o soluție de securitate hibridă DDoS care integrează întotdeauna servicii de prevenire a DDoS, cum ar fi detectarea și atenuarea (în on-premise sau în cloud) cu prevenirea atacului volumetric DDoS pe bază de cloud, 24×7 atac digital și securitate DDoS Echipa Radware de răspuns în caz de urgență (ERT).

Abonamentele sale de informații despre amenințări completează securitatea aplicațiilor și a rețelei cu actualizări constante ale posibilelor riscuri și vulnerabilități.

Afla mai multe

Portfolio Categories:

Solutii Securitate 


AppWall – Firewall pentru aplicații web Radware (WAF)

AppWall – Firewall-ul pentru aplicații web Radware (WAF), asigură livrarea rapidă, fiabilă și sigură a aplicațiilor Web critice pentru rețelele corporate și în cloud. AppWall este un WAF certificat ICSA Labs și compatibil PCI care combină modele de securitate pozitive și negative pentru a oferi protecție completă împotriva atacurilor aplicațiilor web, atacurilor aplicațiilor web din spatele CDN-urilor, manipulărilor API, atacurilor HTTP avansate (slowloris, inundații dinamice) atacurilor brute force asupra paginilor de logare și multe altele.

O parte centrală și integrată a Radware’s Attack Mitigation – o aplicație completă și o suită de securitate a rețelei. AppWall este un firewall pentru aplicații web (WAF) care oferă tehnologii protejate prin brevete pentru a crea și menține politici de securitate în timp real pentru cea mai mare acoperire de securitate, cu cele mai mici false pozitive și efort minim operațional.

Afla mai multe

Portfolio Categories:

Solutii Securitate 


Patch Management

A tine pasul cu fluxul constant de amenințări de securitate și patch-uri reprezinta o munca continua pentru departamentul de IT.  Organizațiile trebuie să poată cerceta, evalua, testa și aplica patch-uri cu ușurință și automat.

Și cum majoritatea vulnerabilităților afectează aplicatiile third-party, actualizarea sistemelor si patch-urile nu mai sunt suficiente.
Cu Ivanti® Patch pentru Endpoint Manager, powered by Landesk, întreprinderea dvs. poate descoperi, evalua și remedia mii de sisteme client în mod cuprinzător, consecvent și în mod regulat, pe baza politicilor pe care le definiți și fără a vă satura rețeaua sau a întrerupe productivitatea utilizatorilor.

Patch Management

Portfolio Categories:

Solutii Securitate 


Securitate Retea Fortinet

Stocaţi informaţiile importante în format digital? Aveţi nevoie de scanarea în timp real a mesajelor şi a ataşamentelor venite prin poşta electronică? Doriţi securizarea canalelor de acces din exteriorul organizaţiei şi a reţelelor dispersate geografic de la o singură consolă de management?

FortiGate – Soluţia completă de firewall

 • Oferă protecţie pe toate zonele fără a impacta performanţa aplicaţiilor critice sau fiabilitatea reţelei.
 • Soluţie de securitate cu funcţionalităţi multiple, pliabilă pe toate segmentele de business.
 • Scalabilă cu diversitatea sistemului: server mail, servere de aplicaţii, servere de baze de date, portaluri web.
 • Permite comunicarea securizată prin VPN între sediile dispersate geografic.
 • Serviciile FortiGuard® asigură actualizarea continuă și automatizată a funcţionalităţilor antivirus/antimalware, IPS, filtrare Web și antispam, protejând aplicaţiile de noile tipuri de atacuri.
 • Echipamentele FortiGate® filtrează tot traficul de date la nivel de protocol și de aplicaţie.
 • Fără cerinţe speciale de instalare. Interfeţele grafice de configurare sunt intuitive. Timpul și efortul de instalare a echipamentelor în locaţiile distante sunt reduse.
 • Model simplificat de licenţiere per echipament și nu per utilizator. Uşor și ieftin de gestionat.

Arhitectura

secur-retea

Integrare

 • Se face fără un impact major asupra topologiei IT din organizaţie.

Portfolio Categories:

Solutii Securitate 


Securitate Email Fortinet
Prea mult spam? Vă confruntați cu o cantitate importantă de mailuri nesolicitate? Mesajele sunt primite târziu de către destinatari? Serverul de mail e blocat frecvent pe listele de spam? Există dificultăți în activitatea angajaţilor și în funcționarea serverului de mail?

FortiMail – Soluția antispam, antivirus, antimalware

 • Pliabilă pe toate segmentele de business, de la small la enterprise.
 • Instalare şi configurare rapidă (soluţie de tip appliance). Nu implică cerinţe speciale de instalare în reţea.
 • Flexibiltate în operare cu interfaţă web-based intuitivă, accesibilă de pe dispozitive mobile.
 • Facilităţi antispam şi antivirus de tip enterprise.
 • Sistem de stocare performant pe tehnologie RAID.
 • Actualizări automate ale semnăturilor antivirus şi a motorului de detecţie, pentru protecţie non-stop împotriva spam-urilor, viruşilor, aplicaţiilor de tip worm şi troieni.
 • Un agent de mail (MTA). Suportă majoritatea clienţilor de mail prin intermediul protocoalelor tradiţionale.
 • Set extins de unelte pentru raportare.
 • Suport de backup pentru stocarea la distanţă a mailurilor arhivate şi funcţionare optimă pe termen lung. Permite migrarea mesajelor cu o anumită vechime pe dispozitive de stocare externe, mai ieftine.

Arhitectura

arhitectura8

Integrare

În reţea, în 3 moduri posibile:

 • Server de email (gestionează întregul flux de e-mail al companiei)
 • Gateway (primeşte mailurile şi apoi le transmite către server)
 • Transparent (se implementează în faţa unui sever de email existent şi doar scanează traficul, fără redirectări).

Cu alte soluţii:

 • Cu soluţii de Active Directory pentru utilizatori și grupuri de utilizatori
 • Cu soluţiile de virtualizare VMware pentru appliance-uri virtuale de FortiMail.
 • Cu echipamente din familia FortiGate sau FortiGuard, pentru a oferi o soluţie antivirus, antispam, distribuită pe mai multe layere în cazul organizaţiilor de tip enterprise în care sunt mai multe echipamente FortiMail.
 • Cu clienţii de mail de pe dispozitive mobile pentru cazurile în care mobilitatea este o cerinţă fundamentală.

 

Portfolio Categories:

Solutii Securitate