DLP & Mobile Device management – Endpointprotector
Endpointprotector acopera:

  • Scurgeri de date/ Pierderi de date/ Furturi de date
  • Folosirea necontrolata de aparatelor
  • Managementul echipamentelor mobile
  • Neconformitatea cu reglementarile
  • Productivitatea scazuta

Endpoint Protector  poate fi implementat ca hardware sau prin mediu virtual, fiind instalat in cateva minute, In plus, interfata de management responsive permite verificari de rapoarte de pe orice dispozitiv, de la desktop la tablete.

Endpoint Protector reduce semnificativ riscurile amenintarilor interne care pot duce la scurgeri de sau furturi de date. Iar respectarea diferitelor reguli si reglementari este indeplinita.

Sistemul este bazat pe o impartire in liste albe si negre, ce permite dezvoltarea politicilor corecte. Organizatiile au astfel optiunea de a interzice folosirea anumitor dispozitive mobile, de a limita transferurile catre aplicatii tip cloud sau alte servicii online, de a scana pentru anumite PII-uri, dar si de a permite transferuri catre anumite URL-uri sau domenii pentru a evita intreruperea task-urilor.

Potrivite oricaror retele, produsele noastre pot fi folosite de catre intreprinderi mari, mijlocii si mici. Cu o structura client-server, ele sunt usor de instalat si controlat prin platforma online.

Endpoint Protector

Portfolio Categories: