Infrastructură Dell
Simplificaţi operaţiunile IT şi reduceţi timpul de downtime cu o soluţie convergentă, scalabilă şi pre-testată, care dispune atât de partea de servere, cât şi de partea de stocare, reţelistică şi administrare, totul într-o singură carcasă compactă, cu administrare economică, simplă şi flexibilă.

Dell PowerEdge VRTX – Consolidare evoluată

  • Performanţe scalabile fără compromisuri: timpi de răspuns mai buni, executare concomitentă a mai multor aplicaţii care necesită performanţe ridicate sau latenţă scăzută, putere de procesare optimă chiar şi în perioadele de vârf, scalabilitate pentru dezvoltarea viitoare a afacerii.
  • Valoare sporită: cu o soluţie de business avansată, preconfigurată, care poate fi îmbunătăţită cu software şi servicii importante pentru clienţii şi partenerii de distribuţie din industrii verticale.
  • Stocare comună flexibilă: toate cele patru noduri de server au acces la dispozitive de st ocare partajate intern cu latenţă redusă, aspect esenţial pentru clustere şi virtualizare.
  • Stocare locală economică şi mai uşor de administrat decât mediile SAN, în interiorul unui singur şasiu compact de tip tower sau rack, cu un nivel redus de zgomot. Utilizează cu până la 86% mai puţine cabluri.
  • Soluţie de administrare a sistemelor unificată cu Chassis Management Controller (CMC) şi GeoView. Elimină inconvenienţele generate de dispozitive externe diferite şi instrumente de administrare multiple.

infrastructura

Integrare

  • PowerEdge VRTX oferă performanţă şi capacitate extinsă şi rezolvă atât necesităţile specifice serverelor – procesare şi virtualizare, cât şi cerinţele de stocare şi infrastructură de reţea pentru întreprinderile mici şi mijlocii, birourile la distanţă şi sucursalele întreprinderilor mari.
  • Se implementează rapid, pentru a consolida şi administra aplicaţii de întreprindere în două, trei sau patru servere virtualizate, cu stocare partajată şi reţea integrată.
Portfolio Categories: