Panda Security

Endpoint Protection Plus

Endpoint Protection Plus ofera protectie centralizata si neintrerupta pentru toate statiile de lucru Windows, Mac si Linux, inclusiv laptop-uri si servere, pe langa sistemele de virtualizare si dispozitivele Android.

Cu Endpoint Protection, protectia este gestionata convenabil si usor de la o singura consola Web, permitand administrarea centralizata oricand si oriunde, fara a avea nevoie de cunostinte tehnice.

 

Endpoint Protection Plus

Systems Management

Systems Management este modalitatea usoara si accesibila de a gestiona, monitoriza si intretine toate dispozitivele organizatiei dvs., indiferent daca sunt in birou sau la distanta. Datorita simplitatii oferite de setarile preconfigurate, curba de invatare este practic inexistenta si asigura faptul ca infrastructura IT a organizatiei opereaza exact in functie de plan.

Controlul dispozitivelor ofera:

  • Vizibilitate granulara de 100% a dispozitivelor pe care le gestionati
  • Ramaneti la curent cu mediul dvs. IT si cu schimbarile
  • Controlati hardware-ul si software-ul instalat si in uz

Gestionati-va resursele IT dintr-o singura consola Web cu toate informatiile si instrumentele de care aveti nevoie:

  • Cloud-gazduit; fara infrastructura suplimentara
  • Gestionati-va toate dispozitivele, indiferent unde sunt in orice moment si de oriunde
  • Curba de invatare aproape inexistenta

Systems Management

Email Protection

Email Protection include un motor antivirus puternic care utilizeaza capacitatile maxime de detectare oferite de Inteligenta Colectiva. Acesta cuprinde un sistem multiplu de filtre pentru e-mailurile de intrare si de iesire, utilizand mai multe filtre de conexiuni, antivirus si continut pentru a oferi cea mai eficienta securitate.

Integrarea tehnologiei Cyren, incluzand liste de detectare a virusurilor si a reputatiei anti-spam, bazate pe modele, ofera protectie maxima.

Email Protection ofera protectie imediata, eficienta impotriva virusilor si a spam-ului, prin scanari online efectuate pe serverele Panda Security.

Email Protection este incredibil de simpla de utilizat. Configuratia serviciului si consola Web asigura o functionare completa chiar de la inceput.

 

Email Protection

Portfolio Categories: