Securitate web – Forcepoint

Securitate Web avansata prin intermediul solutiei ForcepointSecuritate web Forcepoint

 

  • Analiza in timp real pentru protectie avansata – Securitatea web de la Forecepoint merge mai departe de simpla protectie anti-virus, folosind 8 directii de analiza a riscului si un calcul al scorului de risc realizat prin analiza de predictie Forcepoint ACE.
  • Acces facil la date printr-un tablou de bord – Securitatea web de la Forcepoint utilizeaza un tablou de bord avansat ce ofera rapoarte amanuntite despre cine a fost atacat, ce informatii au fost vizate, care era scopul atacului si cum a fost acesta executat.
  • Protectie integrata impotriva furtului de date – Integrated Data Theft Defenses – Cele mai bune sisteme de protectie impotriva furtului de date din industrie, detecteaza si intercepteaza incercarile de furt de date, asigurand in acelasi timp respectarea reglementarilor privind pierderea de date (DLP).
  • Sistem de testare integrat – Aflati cum puteti sa va protejati mai bine activitatile companiei prin analizarea automata a comportamentului malware cu ajutorul serviciului integrat de testare.
  • Descoperirea, monitorizarea si controlul aplicatiilor in cloud – Descoperiti aplicatiile din cloud utilizate in cadrul organizatiei dvs. si impiedicati utilizatorii sa va puna in pericol datele prin trimiterea catre aplicatii si servicii cloud neautorizate.

Forcepoint Web Security

 

Portfolio Categories: